http://www.inforegio.ro/ro/ www.fonduri-ue.ro http://www.guv.ro/ http://www.mdrap.ro/ www.fonduri-ue.ro
Schimbă limba:

vara  iarnaȘtiri ultimă oră

S-a deschis Muzeul Orașului Sinaia, prima galerie expozițională dedicată exclusiv orașului Sinaia și locuitorilor lui. Vă recomandăm cu căldură să-i treceți pragul! Veți regăsi aici adevărate pagini din istoria oraşului. Detalii... AICI.

Începând cu ora 17.00, la Sinaia, se vor aprinde luminile de Sărbători și se va deschide, în premieră, primul Târg de Crăciun al orașului. De asemenea, patinoarul din Parcul Dimitrie Ghica își va deschide porțile pentru toți amatorii alunecării pe gheață. Detalii ...... AICI

In acest weekend sunteți așteptați la sărbătoarea aprinderii iluminatului festiv în Sinaia și Bușteni!
Vineri, 5 decembrie, ora 16.00 în Parcul Central din Bușteni se dă startul sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae aduce tuturor vin fiert și ceai, colinde și bună dispoziție. Haideți cu noi!
Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 17.00>

Cea mai populară sărbătoare a oraşului începe cu o paradă a comunităţii pe străzile oraşului. La programul sărbătorii desfăşurate... DETALII AICI...

Newsletter
nume:
email:

majestatea sa muntele
Acasa/ Evenimentele lunii/ Winter Air Sports - SINAIA, pe pârtiile de schi de la Cota 2000
Winter Air Sports - SINAIA, pe pârtiile de schi de la Cota 2000

Organizat pe pârtiile din Valea Soarelui și Valea Dorului încă din 2008, WINTER AIR SPORTS este un festival dedicat tuturor practicanţilor de snowkite, speedfly (parașută pe schiuri) și parapantă, de la amatori entuziaști până la competitori experimentați. In anul 2013, au avut loc 2 probe în premieră: proba de RACE FREERIDE – DISTANȚĂ, pe platoul Bucegi, la o altitudine de 2000 m, pe traseul Cota 2000 (Sinaia) – Babele ( Bușteni), obligatoriu schi de tură, și proba de FREERIDE – NOCTURNĂ pe platoul de la Cota 2000, slalom printre jaloane – făclii.

Vă așteptăm cu drag la SINAIA-COTA 2000, pe platoul Bucegilor, acolo unde kiteboardingul este la el ACASĂ!Comentarii

Fii tu primul care comentează!

Adaugă
ComentariiCAPTCHA Image


www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Regio. Initiativa locala: Dezvoltare regionala.
Vizitatori: 2074683