http://www.inforegio.ro/ro/ www.fonduri-ue.ro http://www.guv.ro/ http://www.mdrap.ro/ www.fonduri-ue.ro
Schimbă limba:

vara  iarnaȘtiri ultimă oră

S-a deschis Muzeul Orașului Sinaia, prima galerie expozițională dedicată exclusiv orașului Sinaia și locuitorilor lui. Vă recomandăm cu căldură să-i treceți pragul! Veți regăsi aici adevărate pagini din istoria oraşului. Detalii... AICI.

Începând cu ora 17.00, la Sinaia, se vor aprinde luminile de Sărbători și se va deschide, în premieră, primul Târg de Crăciun al orașului. De asemenea, patinoarul din Parcul Dimitrie Ghica își va deschide porțile pentru toți amatorii alunecării pe gheață. Detalii ...... AICI

In acest weekend sunteți așteptați la sărbătoarea aprinderii iluminatului festiv în Sinaia și Bușteni!
Vineri, 5 decembrie, ora 16.00 în Parcul Central din Bușteni se dă startul sărbătorilor de iarnă. Moș Nicolae aduce tuturor vin fiert și ceai, colinde și bună dispoziție. Haideți cu noi!
Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 17.00>

Cea mai populară sărbătoare a oraşului începe cu o paradă a comunităţii pe străzile oraşului. La programul sărbătorii desfăşurate... DETALII AICI...

Newsletter
nume:
email:

majestatea sa muntele
Acasa/ Articole/ Seminar de Turism Montan, ediția I, Predeal, 20 decembrie 2014
Seminar de Turism Montan, ediția I, Predeal, 20 decembrie 2014
Poți să faci turism fără turiști? Pentru cine promovezi locurile frumoase din România? De ce le promovezi dacă nu vine nimeni să le vadă?  E atât de greu să vinzi România?

„InfoTravelRomania sustine România” editia I, este un eveniment care pune față în față hotelurile/pensiunile din zona montană și agențiile de turism care vând munte.

Loc de desfășurare: Hotel Belvedere 3* din Predeal
Data si ora: 20 decembrie 2014, ora 11.30
Fără taxă de participare!
Și cum numai discutând poți identifica probleme și găsi soluții, organizatorii îi invită pe participanți la discuții libere. Moderatori, speakeri, invitați speciali: Traian Bădulescu, Petre Dordea, Alex Hampu, Alin Burcea, Marius Berca, Gheorghe Fodoreanu, toți fiind reprezentanți sau proprietari ai unor importante agenții de turism din România, persoane cu experiență și expertiză în domeniu.
Au confirmat deja prezența agenții de turism din toată țara (aprox. 20 de agenții). Invităm hotelierii și proprietarii de pensiuni să se alăture acestui eveniment.
Asociația Microregiunea Turistică Munții Bucegi a venit în sprijinul organizatorilor punându-le la dispoziție contacte ale hotelurilor și pensiunilor din Râșnov, Bran, Predeal, Azuga, Bușteni și Sinaia.  Deasemenea vom fi prezenți la eveniment și vom pune la dispoziția participanților harta traseelor montane din masivele Bucegi, Baiului, Piatra Mare, Piatra Craiului, Postăvaru și Ciucaș. Că tot se vorbește de turismul montan!

Organizator al seminarului: InfoTravelRomania tel: 0723 286 309
Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la: office@infotravelromania.ro.

foto

Comentarii

Fii tu primul care comentează!

Adaugă
ComentariiCAPTCHA Image


www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Regio. Initiativa locala: Dezvoltare regionala.
Vizitatori: 2074683